Ιεροδιδασκαλείου Βελλάς

ΣΤΗΝ ΚΩΝ/ΠΟΛΗ

 
  ΕΝΩΣΗ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ ΙΕΡΟΔΙΔΑΣΚΑΛΕΙΟΥ ΒΕΛΛΑΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

5/ΝΘΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΒΕΛΛΑΪΤΩΝ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ

H  Ένωση Αποφοίτων Ιεροδιδασκαλείου Βελλάς Ιωαννίνων  πραγματοποίησε  5/νθήμερη εκδρομή στην Κωνσταντινούπολη, από 28 Μαϊου μέχρι και 1 Ιουνίου 2015, με λεωφορείο του πρακτορείου «ΠΑΜΒΩΤΙΣ» Ιωαννίνων..Επισκέφτηκαν την Αγια-Σοφιά, προσκύνησαν στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου στο Πατριαρχείο, πήγαν στην Παναγία των Βλαχερνών και στη Θεολογική Σχολή Χάλκης,επισκέφτηκαν το Μπλε Τζαμί ,το Τοπ-Καπί και άλλα αξιοέατα της Πόλης.

 

 

 

                                                                                        

                                                     Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η

Από το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Αποφοίτων Ιεροδιδασκαλείου Βελλάς Ιωαννίνων ανακοινώνεται ότι θα πραγματοποιηθεί 5/νθήμερη εκδρομή στην Κωνσταντινούπολη, από 28 Μαϊου μέχρι και 1 Ιουνίου 2015, με λεωφορείο του πρακτορείου «ΠΑΜΒΩΤΙΣ» Ιωαννίνων.

Η τιμή του εισιτηρίου είναι 250 ευρώ το άτομο.

Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν παρακαλούνται να το δηλώσουν τηλεφωνικά στον πρόεδρο κ. Φλώρο Δημήτριο τηλ.  6942461154 και στα μέλη του Δ.Σ. κ. Πέτση Ηλία  τηλ. 6944842718 και  κ. Καραγιώργο Λάμπρο τηλ. 6938449621,  το αργότερο μέχρι 25 Απριλίου 2015, από τους οποίους θα παρέχονται και αναλυτικές πληροφορίες.  

                                                               ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥ Δ.Σ.

          Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                                           Ο Γ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

   ΦΛΩΡΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ                                                                                ΚΩΛΕΤΤΑΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ

Αναζήτηση στο Σάιτ

Κατοχυρωμένα δικαιώματα: Πανελ.Σύνδεσμος Αποφοίτων Ιεροδιδασκαλείου Βελλάς. Σχεδίαση: Ζουρελίδης Συμεών. Επιμέλεια : Οικονόμου Παύλος

Υλοποιήθηκε από Webnode