Ιεροδιδασκαλείου Βελλάς

EΝΩΣΗ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ ΙΕΡΟΔΙΔΑΣΚΑΛΕΙΟΥ ΒΕΛΛΑΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

      9ήμερη ΕΚΔΡΟΜΗ ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ - ΚΥΑΝΗ ΑΚΤΗ - ΜΑΣΣΑΛΙΑ - ΚΑΝΝΕΣ - ΜΟΝΑΚΟ - ΜΟΝΤΕ ΚΑΡΛΟ

Εκκλησία της ¨Αγίας Οικογένειας¨

9ήμερη εκδρομή στη Βαρκελώνη, Κυανή Ακτή, Μασσαλία, Κάννες, Μονακό και Μόντε κάρλο  πραγματοποίησε  η ΄Ενωση Αποφοίτων Ιεροδιδασκαλείου Βελλάς Ιωαννίνων από τις 25 Μαϊου ως και τις 2 Ιουνίου 2018.   

Aπό την Ηγουμενίτσα  με πλοίο αποβιβάστηκαν στο Μπάρι της Ιταλίας.  Από κει  με λεωφορείο έφτασαν στην Πομπηϊα, επισκέφτηκαν  τα Λουτρά, το Ναό του Απόλλωνα και τα ερείπια της ¨νεκρής πόλης ¨ . Με πλοίο αναχώρησαν για τη Βαρκελώνη. Επισκέφτηκαν την Plaza Catalonia ,την εκκλησία Sagrada Familia, το ισπανικό χωριό και τα άλλα αξιοθέατα της πόλης. Είδαν το περίφημο σιντριβάνι,ένα πρόγραμμα φωτός,νερού και μουσικής. Πέρασαν από το γήπεδο της Barcelona  και την κεντρική αγορά τροφίμων και φρούτων , την  La Bogueria.

Την άλλη μέρα αναχώρησαν για την αποικία των Φωκαέων και τη Μασσαλία.Επισκέφτηκαν τις Κάννες, το Πριγκιπάτο του Μονακό, το Μόντε Κάρλο και τη Γένοβα.

Από τη Γένοβα στην Αγκώνα,Ηγουμενίτσα και επιστροφή στα Γιάννινα.

΄Ηταν μια όμορφη εκδρομή  με πολλά αξιοθέατα-μνημεία δυτικού πολιτισμού, που εντυπωσίασαν τους επισκέπτες. Η καλή διάθεση των Βελλαϊτών συνετέλεσε ώστε η εκδρομή αυτή να  πετύχει απόλυτα και να τους ικανοποιήσει όλους.

 

 

Αναζήτηση στο Σάιτ

Κατοχυρωμένα δικαιώματα: Πανελ.Σύνδεσμος Αποφοίτων Ιεροδιδασκαλείου Βελλάς. Σχεδίαση: Ζουρελίδης Συμεών. Επιμέλεια : Οικονόμου Παύλος

Υλοποιήθηκε από Webnode