Ιεροδιδασκαλείου Βελλάς

ΕΚΘΕΣΗ ΕΡΓΩΝ ΤΕΧΝΗΣ

 

                                                         

                                                                       ΕΚΘΕΣΗ ΕΡΓΩΝ ΤΕΧΝΗΣ

 

  Μεγάλη επιτυχία σημείωσε  η ΄Εκθεση ΄Εργων Τέχνης των Αποφοίτων του Ιεροδιδασκαλείου που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του Συνεδρίου για τον  εορτασμό  των εκατό χρόνων από την ίδρυση του Ιεροδιδασκαλείου Βελλάς .

Σπουδαίο πολιτιστικό γεγονός για την πόλη των Ιωαννίνων η ΄Εκθεση των Βελλαϊτών καλλιτεχνών. Εκατοντάδες Βελλαϊτες με τις οικογένειές του και πολλοί κάτοικοι των Ιωαννίνων βρέθηκαν στα εγκαίνια της ΄Εκθεσης.Οι εντυπώσεις των επισκεπτών ήταν άριστες και ο ενθουσιασμός όλων ήταν εμφανής. Η ποιότητα των εκθεμάτων ήταν πολύ υψηλού επιπέδου. ΄Ολοι οι Απόφοιτοι του Ιεροδιδασκαλείου νιώσαμε πολύ όμορφα για του συμμαθητές μας καλλιτέχνες.

 Η  έκθεση  θα είναι ανοικτή  από τις 5 Οκτωβρίου μέχρι και τις 25 Οκτωβρίου 2011 στον εκθεσιακό χώρο  της Ζωσιμαίας Παιδαγωγικής Ακαδημίας Ιωαννίνων-Δωδώνης 4-6.  

Συμμετέχουν οι Βελλαϊτες  καλλιτέχνες: Γιώργος Σιώζιος - Ζωγράφος, Χρήστος Λάμπρου -Ζωγράφος και Γλύπτης ,  Γρηγόρης Μάγκος–Αγιογράφος, οι οποίοι  παρουσιάζουν  έργα ζωγραφικής, γλυπτικής και αγιογραφίας και ο Βελλαϊτης  Γιώργος Βλέτσας, ο οποίος παρουσιάζει  χειροποίητα φωτιστικά από γυαλί και μπρούτζο.

Τα εγκαίνια  πραγματοποιήθηκαν  στις 5 Οκτωβρίου, ημέρα Τετάρτη και ώρα 19.00. με την παρουσία του Μητροπολίτη Χαλκηδόνος κ.Αθανασίου Παπά.

  Στα εγκαίνια μίλησαν

  • Ο Μητροπολίτη Χαλκηδόνος κ. Αθανάσιος Παπάς.
  • Ο Αρχιμ. Δημήτριος Αργυρός, Πρόεδρος Δ.Ε. της Α.Ε.Α. Βελλάς Ιωαννίνων
  • Ο Πρόεδρος του Πανελληνίου Συδέσμου Αποφοίτων κ. Κλ. Παπαδόπουλος
  • Ο Πρόεδρος της ΄Ενωσης Αποφοίτων κ. Νικ. Διαμάντης

Οι Ομιλητές εξέφρασαν τον ενθουσιασμό τους για την καταπληκτική ΄Εκθεση των Αποφοίτων και συνεχάρησαν του δημιουργούς καλλιτέχνες. Ο Μητροπολίτης Χαλκηδόνος ξεναγήθηκε  στην ΄Εκθεση από τους καλλιτέχνες,  όπου καθένας τους παρουσίασε τα έργα του. Το ενδιαφέρον του ήταν έκδηλο  και ο ενθουσιασμός  του εμφανής.

 Θερμά Συγχαρητήρια και από την Ιστοσελίδα μας. Τιμήσατε με τον καλύτερο  τρόπο την Εκατονταετηρίδα του Ιεροδιδασκαλείου  Βελλάς.

             Εγκαίνια ΄Εκθεσης  Βελλαϊτών Καλλιτεχνών                                      

Αγ.Γεώργιος του Γρ.Μάγκου  Ολύμπιοι Θεοί του Γ. Σώζιου            Η Βελλά του Χρήστου Λάμπρου 

                   ΕΚΘΕΣΗ ΕΡΓΩΝ ΤΕΧΝΗΣ ΒΕΛΛΑΪΤΩΝ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΩΝ

 

΄Εργα του Γιώργου Σιώζου- ζωγράφου

 

΄Εργα του Χρήστου Λάμπρου,ζωγράφου και γλύπτη

 

΄Εργα του Γρηγόρη Μάγκου - αγιογράφου

 

Χειροποίητα φωτιστικά του Γιώργου Βλέτσα

 

 

Αναζήτηση στο Σάιτ

Κατοχυρωμένα δικαιώματα: Πανελ.Σύνδεσμος Αποφοίτων Ιεροδιδασκαλείου Βελλάς. Σχεδίαση: Ζουρελίδης Συμεών. Επιμέλεια : Οικονόμου Παύλος

Υλοποιήθηκε από Webnode