Ιεροδιδασκαλείου Βελλάς

ΣΚΕΨΕΙΣ - ΑΠΟΨΕΙΣ

Ευχαριστύμε το Γραμματέα του Συνδέσμου μας Αδαμάντιο Παπαχρήστου , γιατί με την εισήγησή του στο Συνέδριο για τα 100 χρόνια από την ίδρυση του Ιεροδιδασκαλείου Βελλάς που με πολλή χαρά αναρτήσαμε στην ιστοσελίδα μας, βοήθησε τα μέγιστα στην ενημέρωση των Βελλαϊτων για την προσφορά των Δ/ντών του Ιεροδιδασκαλείου.

----------------------------------

Ευχαριστούμε το Βελλαϊτη Κώστα Κίγκα ,γιατί με τα κείμενα που μας έστειλε και τα οποία αναρτήσαμε  συμμετέχει και αυτός ενεργά  στη βελτίωση της ιστοσελίδας μας.

-------------------------

Ευχαριστούμε θερμά το Βελλαϊτη Στέφανο Φούσα, Καθηγητή Καρδιολογίας στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων και Διευθυντή της Καρδιολογικής κλινικής του Τζάνειου Νοσοκομείου Πειραιά, γιατί με τα άρθρα που μας έστειλε και τα οποία με πολλή χαρά αναρτήσαμε, ενημερώνει τους φίλους μας σε θέματα υγείας  και συμμετέχει ενεργά  στη διαμόρφωση της Ιστοσελίδα μας.

                                                                                 -----------------------------

 Ευχαριστούμε θερμά το Βελλαϊτη  Γεώργιο Τσούκα, Σύμβουλο  Εκπαίδευσης στα «Εκπαιδευτήρια Δούκα», γιατί με τα άρθρα που μας έστειλε και τα οποία με πολλή χαρά αναρτήσαμε,  συμμετέχει ενεργά  στη διαμόρφωση της Ιστοσελίδα μας.

                                                                             --------------------------------

 Αγαπητέ Παύλο,περιηγήθηκα την ιστοσελίδα που δημιούργησες για το πατρικό πνευματικό μας σπίτι και ομολογώ πως μου ξύπνησες αναμνήσεις ,που τα 48 χρόνια από το τότε στο τώρα κι αν πέρασαν, δεν μπόρεσαν να σβήσουν καμία! Εύχομαι η Παναγία η Παλιουρή να σου χαρίζει χρόνια και μεράκι,για να μπορούμε όσο αναπνέουμε να φαντασιονόμαστε πως ζούμε τα όμορφα νιάτα μας στο φθινόπωρο της ζωής μας...
                                                                                Δημήτρης Φαραστέλης


Ευχαριστούμε  για  τα καλά σου λόγια. Η ιστοσελίδα ανήκει σε  όλους τους Βελλαϊτες και περιμένει τις αναμνήσεις ,τις απόψεις,πληροφορίες  και φωτογραφικό υλικό από όλους μας για να μας θυμίζει ό,τι  ενώνει εμάς τους Βελλαϊτες, αλλά και να ενδυναμώνει ακόμα περισσότερο τους δεσμούς μας.

                                                                   ---------------------------------

Αγαπητέ Π. Οικονόμου
Επιθυμώ να σε συγχαρώ για την παρουσίαση της Βελλάς μας.Να σου ευχηθώ επίσης καλό κουράγιο για την συνέχεια.΄Ενα τέτοιο site για να το κρατήσεις ζωντανό, απαιτεί μεγάλο κόπο και καθημερινή απασχόληση.Υπέροχες αναμνήσεις με γέμισαν περιδιαβαίνοντας όλα όσα παρουσιάζεις.......

                                                                    Κώστας Νικολιτσιώτης

 Χαίρομαι που επικοινώνησες μαζί μας. Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια και προπαντός  για τις πολύ χρήσιμες σκέψεις σου.
 Απαντώντας σε όσα αναφέρεις, σου γνωρίζω τα εξής.
 Η ιστοσελίδα είναι όλων των Βελλαϊτών και διαμορφώνεται σύμφωνα με τις υποδείξεις τους και τις ανάγκες μας.
΄Ηδη καταχωρήθηκε θέση στις ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ -ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ για τα E-mal Bελλαϊτών.
Στην ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ υπάρχει στήλη ΤΑ ΝΕΑ, όπου καταχωρούνται σύντομες πληροφορίες και για όσο διάστημα είναι επίκαιρες και χρήσιμες.
Για το ερώτημά σας ΄΄πού θα βρω ένα συμμαθητή μου΄΄ περιμένουμε να γίνει το Μητρώο Βελλαϊτών και τότε θα είναι πολύ εύκολο.
 Για την ''ΗΡΩΙΚΗ ΕΞΟΔΟ'' περιμένουμε Βελλαϊτες να μας γράψουν.Πάντως η ιδέα σου ήταν πολύ ενδιαφέρουσα.Εξ αλλου υπάρχει σελίδα στη ΣΧΟΛΙΚΗ ΖΩΗ -ΘΥΜΑΜΑΙ για τέτοιες πληροφορίες......


                                                                 ------------------------------------

Συνάδελφε εύχομαι σε σένα και όλη την οικογένεια των αδελφών Βελλαϊτών Καλή Ανάσταση, δύναμη και πολλές αντοχές!

Αν θέλεις, δημοσίευσε και το δικό μου μέιλ στην ιστοσελίδα: 

Συγχαρητήρια για άλλη μια φορά για την πρωτοβουλία αυτή και για τον κόπο που κάνατε.

                                                                                  Νταλακούδης Γιώργος

Ευχαριστούμε για τις ευχές σου και τα καλά σου λόγια και ευχόμαστε και μεις σε σένα και στην οικογένειά σου  "Χριστός Ανέστη" και Χρόνια πολλά.

Το mail σου ήδη δημοσιεύτηκε.

                                                                 ---------------------------------------- 

Αγαπητοί φίλοι,

Σας ενημερώνω για τα VIDEO που ανέβασα στο YouTube με Εκδηλώσεις μας από το χορό μας 1989

                                                                                             Νίκος Παπαχρήστος

Αγαπητέ Νίκο,

Χαίρομαι που επικοινώνησες μαζί μας . Σε ευχαριστώ για τα VIDEO που μας έστειλες. ΄Ηδη αναρτήθηκαν στην ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ. Το EMAIL σου  καταχωρήθηκε στα EMAIL των Βελλαϊτών.

                                                             -------------------------------------------------

Στείλτε μας τις σκέψεις σας για θέματα γενικότερου ενδιαφέροντος.Περιμένουμε...

 

Αναζήτηση στο Σάιτ

Κατοχυρωμένα δικαιώματα: Πανελ.Σύνδεσμος Αποφοίτων Ιεροδιδασκαλείου Βελλάς. Σχεδίαση: Ζουρελίδης Συμεών. Επιμέλεια : Οικονόμου Παύλος

Υλοποιήθηκε από Webnode