Ιεροδιδασκαλείου Βελλάς

ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗ ΠΙΤΑ 2018

 
Σε ένα όμορφο και γραφικό περιβάλλον στο κέντρο ΑCROPOL RESTAURANT- Φιλομούσου Εταιρείας 3 και Ολυμπίου Διός 2 (Πλατεία Κυδαθηναίων)στην Πλάκα Αττικής ο Πανελλήνιος Σ'υνδεσμος των Αποφοίτων του Ιεροδιδασκαλείου Βελλάς έκοψε  την πρωτοχρονιάτικη πίτας  του στις 24 Φεβρουαρίου 2018 ημέρα Σάββατο και ώρα 12.00. Προηγήθηκε Γενική Συνέλευση.. Χορωδία Βελλαϊτών έψαλλε εκκλησιαστικούς ύμνους. Μίλησε ο Πρόεδρος του Συνδέσμου μας Κλέανδρος Παπαδόπουλος, ο οποίος ευχήθηκε στους παρευρισκόμενους και σε όλους τους Βελλαϊτες καλή χρονιά με υγεία και ευτυχία για όλους. Τα πεπραγμένα της προηγούμενης χρονιάς παρουσίασε ο Γραμματέας του Συνδέσμου μας Αδαμάντιος Παπαχρήστου. 
Ακολούθησε συνεστίαση με εκλεκτούς μεζέδες,καλό κρασί και χορό με παραδοσιακή και λαϊκή μουσική. Παραβρέθηκαν πολλοί Βελλαϊτεςμε τις συζύγους του και πολλοί φίλοι της Βελλάς. ΄Ηταν μια όμορφη εκδήλωση με πολύ κέφι και καλή διάθεση και αναμνήσεις από τα βελλαϊτικα χρόνια.
 

Καλή Χρονιά  με υγεία, αγάπη, ειρήνη και χαρά σε όλους μας.

ΕΝΩΣΗ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ ΙΕΡΟΔΙΔΑΣΚΑΛΕΙΟΥ ΒΕΛΛΑΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

 Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας 2018

Η Ένωση Αποφοίτων Ιεροδιδασκαλείου Βελλάς πραγματοποίησε  στις 4 Φεβρουαρίου 2018, ημέρα Κυριακή,  από 12ης  μεσημβρινής ώρας και εξής,  την καθιερωμένη ετήσια συνεστίαση (κοπή πίτας, γεύμα, χορός κ.λπ.) στο κέντρο «ΑΓΝΑΝΤΙ» (Πλατεία Μαβίλη, Μώλος).Παραβρέθηκαν πάρα πολλοί Βελλαϊτες με τις οικογένειές του και πολλοί φίλοι της Βελλάς. Μίλησε ο Πρόεδρος της ΄Ενωσης Δημήτρης Φλώρος. Χαιρέτισε η Δντρια του ΓΕΛ Βελλάς κ. Καλύβα.΄Ηταν μια πολύ όμορφη εκδήλωση με καλό φαγητό και  παραδοσιακή και λαϊκή μουσική με Βελλαϊτες καλλιτέχνες. Καταπληκτική ήταν η ορχήστρα . Κλαρίνο ο Βασίλης Παπαγεωργίου, τραγούδι ο Νίκος Τσιτοφώτος,γνωστός στους φίλους του ως ο Νίκος ο Δάσκαλος, κιθάρα και τραγούδι ο Γιώργος Φάφας, ακορντεόν ο Παύλος Τσακτσήρας και ο Κώστας Κίγκας, μπουζούκι και ρεμπέτικα ο Χαρίλαος Τσακτσήρας.Η εκδήλωση κράτησε ως αργά  το απόγευμα με πολύ χορό και πολύ κέφι.

Καλή Χρονιά  με υγεία, αγάπη, ειρήνη και χαρά σε όλους μας.

 Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας 2017

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε ο Σύνδεσμός μας στις 11 Φεβρουαρίου 2017 ημέρα Σάββατο και ώρα 12.00 στο κέντρο ΑCROPOL RESTAURANT- Φιλομούσου Εταιρείας 3 και Ολυμπίου Διός 2 (Πλατεία Κυδαθηναίων )στην Πλάκα Αττικής.  Προηγήθηκε  Γενική Συνέλευση για την ανάδειξη μελών νέου Διοικητικού Συμβουλίου. Χορωδία Βελλαϊτών έψαλλε εκκλησιαστικούς ύμνους. Ακολούθησε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας. Την πίτα έκοψε ο αειθαλής Βελλαϊτης  Κων/νος Γρίβας ετών 96. Μίλησε ο Πρόεδρος του Συνδέσμου μας Κλέανδρος Παπαδόπουλος, ο οποίος ευχήθηκε στους παρευρισκόμενους και σε όλους τους Βελλαϊτες καλή χρονιά με υγεία και ευτυχία για όλους.

Ο Αδαμάντιος Παπαχρήστου,ο Προκόπης Φούσας,ο Παναγιώτης Τσαμπούρας,ο Λευτέρης Γείτονας και ο Στέφανος Φούσας θύμισαν σε όλους μας στιγμές απο τη βελλαϊτικη ζωή.Ακολούθησε συνεστίαση με εκλεκτούς μεζέδες, άφθονο κρασί και πολλή μουσική,παραδοσιακή και λαϊκή. Η εκδήλωση κράτησε ως αργά το απόγευμα με πολύ χορό και πολύ κέφι. Παρόντες πολλοί  Βελλαϊτες ,συγγενείς και φίλοι τους,οι οποίοι πέρασαν ένα αξέχαστο απόγευμα.Πολλοί Βελλαϊτες συνέχισαν και απόλαυσαν το απογευματινό τους καφεδάκι σε παρακείμενη καφετέρια στην Πλάκα.΄Ηταν μια όμορφη εκδήλωση, όπου ικανοποίησε όλους τους Βελλαϊτες.

Καλή Χρονιά  με υγεία, ειρήνη, χαρά και αισιοδοξία σε όλους μας.

ΕΝΩΣΗ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ ΙΕΡΟΔΙΔΑΣΚΑΛΕΙΟΥ ΒΕΛΛΑΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

                    ΣΥΝΕΣΤΙΑΣΗ-ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΒΕΛΛΑΪΤΩΝ

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα της έκοψε η  Ένωση αποφοίτων Ιεροδιδασκαλείου Βελλάς  στο κοσμικό κέντρο (εστιατόριο) «ΑΓΝΑΝΤΙ»  στα Ιωάννινα  (Μώλος, Πλατεία Μαβίλη, οδός Παπάγου), την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2017, στις  12:00 η ώρα το μεσημέρι.  Την πίτα ευλόγησαν δυο ιερείς  εκ μέρους του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτη Ιωαννίνων κ. Μαξίμου, οι οποίοι μετέφεραν και τις ευχές του Σεβασμιοτάτου.Μίλησε ο Πρόεδρος της ΄Ενωσης Δημήτρης Φλώρος, ο οποίος αφού ανέφερε τις δραστηριότητες της ΄Ενωσης ευχήθηκε Καλή Χρονιά σε όλους τους παρευρισκόμενους και σε όλους τους Βελλαϊτες. Χαιρέτησε για λογαριαμό του Πανελληνίου Συνδέσμου Αποφοίτων Ιεροδιδασκαλείου Βελλάς το Μέλος του Προκόπης Φούσας.

Ακολούθησε σε συνεστίαση με εκλεκτούς μεζέδες, άφθονο κρασί και πολλή μουσική,παραδοσιακή και λαϊκή.Καταπληκτική ήταν η ορχήστρα με Βελλαϊτες καλλιτέχνες,οι οποίοι έκαναν το απόγευμα εξαιρετικά όμορφο. Κλαρίνο ο Βασίλης Παπαγεωργίου, τραγούδι ο Νίκος Τσιτοφώτος,γνωστός στους φίλους του ως ο Νίκος ο Δάσκαλος, κιθάρα και τραγούδι ο Γιώργος Φάφας, ακορντεόν ο Παύλος Τσακτσήρας και ο Κώστας Κίγκας, μπουζούκι και ρεμπέτικα ο Χαρίλαος Τσακτσήρας.Η εκδήλωση κράτησε ως τις πέντε και μισή το απόγευμα με πολύ χορό και πολύ κέφι. Παρόντες εκατόν είκοσι Βελλαϊτες ,συγγενείς και φίλοι τους,οι οποίοι πέρασαν ένα αξέχαστο απόγευμα.

 Καλή Χρονιά  με υγεία, ειρήνη, χαρά και αισιοδοξία σε όλους μας.

 

ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗ ΠΙΤΑ 2017

Φέτος ο Σύνδεσμός μας θα κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα στις 11 Φεβρουαρίου 2017 ημέρα Σάββατο και ώρα 12.00 στο κέντρο ΑCROPOL RESTAURANT- Φιλομούσου Εταιρείας 3 και Ολυμπίου Διός 2 (Πλατεία Κυδαθηναίων )στην Πλάκα Αττικής. τηλ.2103248268

 Το πρόγραμμα περιλαμβάνει:

  •  Γενική Συνέλευση για την ανάδειξη μελών νέου Διοικητικού Συμβουλίου.
  •  Κοπή Πίτας.
  •  Συνεστιάση με παραδοσιακή και λαϊκή μουσική και χορό.

 Τιμή πρόσκλησης 15 Ευρώ

 Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι τις 5 Φεβρουαρίου στα μέλη του Συνδέσμου μας.

  Παπαδόπουλο Κλέανδρο  :  κιν.693-2275953                                  

  Οικονόμου Παύλο            :  κιν.697-3047337

  Παπαχρήστου Αδαμάντιο :  Κιν.697-7392799 

  Οικονόμου Βασίλειο         :  κιν.694-7584060

Σας καλούμε όλους  να έρθετε μαζί με την οικογένειά σας για να ενισχύσουμε το Σύνδεσμό μας και ταυτόχρονα να περάσουμε ένα όμορφο απόγευμα.

                           ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

 Πρωτοχρονιάτικη πίτα 2016

Την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αποφοίτων Ιεροδιδασκαλείου Βελλάς την Παρασκευή  19 Φεβρουαρίου  και ώρα 18.00 στα Εκπαιδευτήρια ΓΕΙΤΟΝΑ στη Βάρη. Επίσης την πίτα του έκοψε και ο Σύλλογος φίλων του Μουσείου Σύγχρονης Τέχνης ¨Θεόδωρος Παπαγιάννης¨. Η εκδήλωση  συνδυάστηκε και με την επέτειο της απελευθέρωσης των Ιωαννίνων. 

 

Η εκδήλωση άρχισε με βυζαντινούς εκκλησιαστικούς ύμνους από τη χορωδία του Συνδέσμου μας  και το τραγούδι ¨τα πήραμε τα Γιάννενα...¨υπό τη διεύθυνση  του Βελλαϊτη Πρωτοψάλτη - δικηγόρου Χαρίλαου Καρρά.  Μίλησαν, ο  Πρόεδρος του Συνδέσμου μας Κλέανδρος Παπαδόπουλος και ο Πρόεδρος του Συλλόγου  φίλων του Μουσείου Σύγχρονης Τέχνης Θεόδωρος Παπαγιάννης, οι οποίοι  αναφέρθηκαν στις δραστηριότητες των συλλόγων τους και ευχήθηκαν καλή χρονιά σε όλους τους Βελλαϊτες και σε όλους  φίλους του Μουσείου και τις οικογένειές τους. Χαιρέτισαν, ο Πρόεδρος της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος κ. Γεώργιος Δόσης και ο γιος του Ιδιαίτερου Γραμματέα του Αρχιεπισκόπου Σπυρίδωνα κ. Νατσόπουλος. Την πίτα του Συνδέσμου μας έκοψε ο αειθαλής Βελλαϊτης- ετών 95 κ. Γρίβας, ενώ την πίτα του  Συλλόγου φίλων του Μουσείου Σύγχρονης Τέχνης ο κ. Θεόδωρος Παπαγιάννης.

   

Τιμήθηκε ο καθηγητής Φυσικής Αγωγής του Ιεροδιδασκαλείου τα έτη 1974-78  κ. Χαράλαμπος Μπίτσικας , ο οποίος βαθιά συγκινημένος δήλωσε ότι¨την ταυτότητά μου την έχω καταθέσει στο Ιεροδιδασκαλείο Βελλάς.". Για το έργο του μίλησε ο Γραμματέας του Συνδέσμου μας  Αδαμάντιος Παπαχρήστου. 

Ακολούθησε  συνεστίαση και γλέντι με έντεχνη και παραδοσιακή μουσική, προσφορά του Σχολάρχη Λευτέρη Γείτονα. Τραγούδησαν αφιλοκερδώς ο Σάββας Σιάτρας και η Κατερίνα Κωστάρα με τους εξαιρετικούς μουσικούς-φίλους της. Τους ευχαριστούμε πολύ. Οι δύο σύλλογοι τίμησαν το Σχολάρχη κ. Ελευθέριο Γείτονα για την προσφορά του αυτή,τον ευχαρίστησαν και του πρόσφεραν από ένα πίνακα ζωγραφικής. Ο πίνακας του Συνδέσμου μας είναι προσφορά του Βελλαϊτη γλύπτη και ζωγράφου Χρήστου Λάμπρου.

  

Παρέστησαν, ο Βουλευτής ΄Αρτας κ. Στύλιος Γεώργιος, οι καθηγητές του Ιεροδιδασκαλείου κκ. Χατζόπουλος και Μπίτσικας, ο πρώην Βουλευτής και υπουργός κ. Αντώνης Φούσας,ο Πρόεδρος της Πανηπειρωτικής Ομοσπονδίας κ. Γεώργιος Δόσης, ο πρώην πρόεδρος της Διδασκαλικής Ομοσπονδίας κ. Χρήστος Χρήστου,  o Διευθυντής Ουρολογίας του Σισμανόγλειου Νοσοκομείου κ. Απόστολος Μπίσας,   καθηγητές γιατροί , πολλοί Βελλαϊτες με τις συζύγους των και τα παιδιά του και πολλοί φίλοι των δύο συλλόγων. ΄Ηταν ένα ευχάριστο απόγευμα όπου οι Βελλαϊτες ξανασμίξαμε  και θυμήθηκαμε όμορφες στιγμές της μαθητικής μας ζωής.

 

                                       

          Eυχές          

 Μακαριωτάτος Πατριάρχης                    Μητροπολίτης Ιωαννίνων

 Αλεξανδρείας Θεόδωρος Β΄                                κ. Μάξιμος  

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ   

Πρωτοχρονιάτικη πίτα 2016.

Ο Τάκης Παπαδημητρίου-Βελλαϊτης δάσκαλος γράφει..

 

      

                            

 

Πρωτοχρονιάτικη πίτα 2016

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα της  έκοψε η ΄Ενωση Αποφοίτων Ιεροδιδασκαλείου Βελλάς Ιωαννίνων στις 28 Ιανουαρίου , ημέρα Πέμπτη και ώρα 21.00 στο κοσμικό κέντρο "Αλλού γι Αλλού " Γαριβάλδη 29 Ιωάννινα.  Μίλησε ο Πρόεδρος της ΄Ενωσης Δημήτρης Φλώρος, ο οποίος αναφέρθηκε στις δραστηριότητες της ΄Ενωσης και ευχήθηκε καλή χρονιά σε όλους τους Βελλαϊτες και τις οικογένειές τους. Ακολούθησε  συνεστίαση και γλέντι με μουσική της ορχήστρας του καταστήματος και Βελλαϊτών μουσικών. Το παρόν στην εκδήλωση έδωσαν πάνω από εκατό  δέκα άτομα,τα οποία με πολύ κέφι πέρασαν ένα όμορφο βράδυ.

 

 

 .

                   ΕΝΩΣΗ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ ΙΕΡΟΔΙΔΑΣΚΑΛΕΙΟΥ ΒΕΛΛΑΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΣΥΝΕΣΤΙΑΣΗ-ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΒΕΛΛΑΪΤΩΝ

Η Ένωση αποφοίτων Ιεροδιδασκαλείου Βελλάς  καλεί όλα τα μέλη της να παραστούν μαζί με τους συγγενείς και φίλους  αυτών στο κοσμικό κέντρο «ΑΛΛΟΥ ΓΙ’ ΑΛΛΟΥ»  επί της οδού Γαριβάλδη στα Ιωάννινα, την Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2016  (από ώρα  21:00), όπου θα λάβει χώρα συνεστίαση-κοπή πίτας, με μουσική της ορχήστρας του καταστήματος και μουσικών Βελλαϊτών.

ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                     Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΦΛΩΡΟΣ                           ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΚΩΛΕΤΤΑΣ

 

 

Πρωτοχρονιάτικη πίτα 2015

 

Την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αποφοίτων Ιεροδιδασκαλείου Βελλάς το Σάββατο 28 Φεβρουαρίου από τις 12.οο η ώρα ως  τις 17.00 στα Εκπαιδευτήρια ΓΕΙΤΟΝΑ στη Βάρη. Προηγήθηκε Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου και εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου.Η εκδήλωση συνδυάστηκε με την κοπή της βασιλόπιτας του Ομίλου  Φίλων του Μουσείου γλυπτών Θεόδωρου Παπαγιάννη.  Χορωδία  Βελλαϊτών  έψαλλε   εκκλησιαστικούς   ύμνους

Τιμήθηκαν ο πρώην Πρόεδρος της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδας κ Αλεξίου και ο καθηγητής  μας κ. Χατζόπουλος.Για τους τιμώμενους μίλησε ο Γραμματέας του Συνδέσμου μας Αδαμάντιος Παπαχρήστου.

 

 

 

 

Ξεχωριστή η παρουσία του αιθαλούς Βελλαϊτη ετών 94 κ. Γρίβα,ο οποίος έκοψε τη βασιλόπιτα και χαιρέτισε τους Βελλαϊτες.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι Βουλευτές κκ.Ασημακοπούλου και Αμυράς.Μίλησαν ο Πρόεδρος του Συνδέσμου μας Κλέανδρος Παπαδόπουλος, ο Θεόδωρος Παπαγιάννης και ο Σχολάρχης Ελευθέριος Γείτονας. Ακολούθησε  γεύμα και γλέντι με παραδοσιακή μουσική. Τραγούδησε ο Σάββας Σιάτρας.

 

Η εκδήλωση είναι προσφορά των εκπαιδευτηρίων ΓΕΙΤΟΝΑ

                            

               Πρωτοχρονιάτικη πίτα 2014

Την Πρωτοχρονιάτικη πίτα τους έκοψαν οι Απόφοιτοι του Ιεροδιδασκαλείου Βελλάς την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2014 στις 11.30 στο Ξενοδοχείο STANLEY στο Μεταξουργεί .Παρευρέθηκαν αρκετοί Βελλαϊτες με τις συζύγους των.Την πίτα έκοψε ο παλαίμαχος Βελλαϊτης  Γεώργιος Γρίβας. Χαιρέτησαν ο Πρόεδρος και ο Γραμματέας του Συνδέσμου και πολλοί άλλοι. Χορωδία με πρωτοψάλτες  τους αδελφούς Καρρά έψαλλανεκκλησιαστικούς ύμνους. Στη μνήμη των ¨απόντων' Βελλαϊτών τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή.

 

         Χρόνια Πολλά ! Καλή και Ευτυχισμένη Χρονιά  με υγεία, αγάπη,ειρήνη ,ελπίδα και αισιοδοξία.

 

 

Πρωτοχρονιάτικη πίτα 2013

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε ο Σύνδεσμός μας στο ξενοδοχείο STANLEY  την Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2013 στις  11.30. Παρευρέθησαν πολλοί Βελλαϊτες με τις συζύγους των.

Η εκδήλωση άρχισε με ύμνους που έψαλλε χορωδία από Βελλαϊτες, υπό τη διεύθυνση του  Χαρίλαου Καρρά. Ακολούθησε η κοπή της Πίτας από τον αειθαλή  Βελλαϊτη Γεώργιο Γρίβα- ετών 93. Χαιρέτισε ο Πρόεδρος του Συνδέσμου μας Κλέανδρος Παπαδόπουλος και μίλησαν πολλοί Βελλαϊτες.

Οι παρευρισκόμενοι απόλαυσαν καφέ,γλυκά  και πλούσια εδέσματα που έφερα οι Βελλαϊτισσες. Μετά την κοπή της πίτας ακολούθησε Γενική Συνέλευση με απολογισμό και έγκριση πεπραγμένων  και εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

                                                             ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ,ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΑ!

  

                                               

Πρωτοχρονιάτικη Πίτα 2012

΄Οπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος  η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας του Συνδέσμου μας   πραγματοποιήθηκε  στις 12  Φεβρουαρίου,ημέρα Κυριακή,  στο Ξενοδοχείο ΣΤΑΝΛΕΫ  και από τις 12 η ώρα το μεσημέρι  μέχρι τις 4 το απόγευμα.  

Η εκδήλωση άρχισε με ύμνους που έψαλλε χορωδία από Βελλαϊτες, υπό τη διεύθυνση του  Χαρίλαου Καρρά. Ακολούθησε η κοπή της Πίτας από το Βελλαϊτη και πρώην Υπουργό Ανέστη Λώρα. Χαιρέτισε ο Πρόεδρος του Συνδέσμου μας Κλέανδρος Παπαδόπουλος και μίλησαν πολλοί Βελλαϊτες. Ο Γραμματέας του Συνδέσμου Αδαμάντιος Παπαχρήστου μίλησε για τις εκδηλώσεις που  πραγματοποιήθηκαν το προηγούμενο έτος και κυρίως για το επιστημονικό Συνέδριο που πραγματοποιήθηκε στη Βελλά τον Οκτώβριο. 

Στην εκδήλωση, παρά τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες, παραβρέθηκαν πολλοί Βελλαϊτες  με τις οικογένειές τους  και τους φίλους τους και περάσαμε  ένα όμορφο μεσημέρι.

 

Πρωτοχρονιάτικη Πίτα 2011

΄Οπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος  η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας του Συνδέσμου μας  πραγματοποιήθηκε  στις 29 Ιανουαρίου στο Ξενοδοχείο ΣΤΑΝΛΕΫ  και από τις 12 η ώρα το μεσημέρι  μέχρι τις 3 το απόγευμα. Παραβρέθηκαν πολλοί Βελλαϊτες  με τις οικογένειές τους  και τους φίλους τους και περάσαμε  ένα όμορφο μεσημέρι. 

 Την κοπή της πίτας ευλόγησε ο Βελλαϊτης ιερέας π. Παναγιώτης Σαμαράς,ιερέας του ιερού Ναού Αγίου Ιωάννου Βουλιαγμένης, ενώ χορωδία από Βελλαϊτες, υπό τη διεύθυνση του  Χαρίλαου Καρρά, έψαλλε ύμνους. Χαιρέτισε ο Πρόεδρος του Συνδέσμου μας Κλέανδρος Παπαδόπουλος και μίλησαν πολλοί Βελλαϊτες. Ο Γραμματέας του Συνδέσμου Αδαμάντιος Παπαχρήστου μίλησε για τις εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν εντός του έτους για τα 100 χρόνια από την  ίδρυση του Ιεροδιδασκαλείου Βελλάς. Ιδιαίτερη συγκίνηση προκάλεσε η παρουσία  και η ομιλία του Κωνσταντίνου Γρίβα-Βελλαΐτη ετών 91 . Του ευχόμαστε χρόνια πολλά και καλά.

Την ημέρα αυτή  διεξήχθησαν  και οι αρχαιρεσίες για την εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου μας.  Πρόεδρος της Γενικής Συνέλευση για τις εκλογές  ήταν ο Δικηγόρος Σταύρος Γκούμας.  

 

                   Ευχές από τον Παναγιότατο Πατριάρχη Κωνσταντινουπόλεως κκ. Βαρθολομαίο.

 Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας στο Ξενοδοχείο ΣΤΑΝΛΕΫ  στις 29 Ιανουαρίου 2011

       Κοπή πίτας από τον π.Παναγιώτη Σαμαρά.        Ο Χαρίλαος Καρράς με Βελλαϊτες  ψάλλουν ύμνους.

         Ο ιερέας ευλογεί και εύχεται...                                  Κων/νος  Γρίβας , Βελλαΐτης ετών 91

                                                                                                                                                                                                                             

  Σε πρώτο πλάνο (αριστερά) η κ. Κορακίδη, κόρη του Δντή  Αλ.Κορακίδη και ο Ανέστης Λώρας.

Βελλαϊτες στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας στο  Ξενοδοχείο ΣΤΑΝΛΕΫ - 29 Ιανουαρίου 2011

                                   Αναμνηστικές  Φωτογραφίες από παλαιότερες εκδηλώσεις

                                                          Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας στο ΣΤΑΝΛΕΫ

Πρωτοχρονιάτικη  Πίτα 2005

Πρωτοχρονιάτικη  Πίτα 2006

                       VIDEO

Επιμέλεια : Νίκος Παπαχρήστος

Αναζήτηση στο Σάιτ

Κατοχυρωμένα δικαιώματα: Πανελ.Σύνδεσμος Αποφοίτων Ιεροδιδασκαλείου Βελλάς. Σχεδίαση: Ζουρελίδης Συμεών. Επιμέλεια : Οικονόμου Παύλος

Υλοποιήθηκε από Webnode