Ιεροδιδασκαλείου Βελλάς

ΒΕΛΛΑΪΤΙΚΟ ΑΠΟΓΕΥΜA

 στην ταβέρνα ¨Αγγελος¨ των αδελφών Μπακάλη

Βελλαϊτικο αντάμωμα πραγματοποιήθηκε στις  5 Ιουνίου  2014 στις  εννιά το βράδυ στην ταβέρνα ¨Αγγελλος¨των βελλαϊτών αδελφών Μπακάλη στην πλατεία της Πεντέλης. Ήταν μια ιδέα του Βελλαϊτη καθηγητή Καρδιολογίας Στέφανου Φούσα. Σκοπός της εκδήλωσης η  διατήρηση και περαιτέρω σύσφιξη των ήδη καλών σχέσεων των Βελλαϊτών.  Παρευρέθησαν ο πρώην Υπουργός Αντώνης Φούσας και πολλοί Βελλαϊτες.  Ξεχωριστή παρουσία ήταν  η κόρη του αξέχαστου Δημήτρη Κωστάρα, η οποία με τη γλυκιά της φωνή  ομόρφυνε τη βραδιά με ελληνικά τραγούδια.΄Ηταν  ένα όμορφο απόγευμα  με  αναμνήσεις από τα βελλαϊτικα μας χρόνια,τσίπουρο,κρασάκι, κατσικάκι στη σούβλα και εκλεκτούς μεζέδες προσφορά του Στέφανου Φούσα. 

 

 ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΒΕΛΛΑΪΤΩΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

Βελλαϊτικη βραδιά

Βελλαϊτικη βραδιά, με Βελλαϊτες που ήθελαν να ξεφύγουν από την καθημερινότητα, οργάνωσε ο Σύλλογος Βελλαϊτών Ιωαννίνων την Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου  και ώρα 7 το βράδυ στο χωριό  ΒΟΥΤΣΑΡΑ Ιωαννίνων.  Βελλαϊτες που βρίσκονται στα Γιάννινα και πέριξ  έδωσαν το παρόν σε μια προσπάθεια διατήρησης και περαιτέρω σύσφιξης των ήδη καλών  σχέσεων και των δεσμών που ενώνουν εμάς τους Βελλαϊτες. 

                   BEΛΛΑΪΤΙΚΟ  AΠΟΓΕΥΜΑ

Αντάμωμα των Βελλαϊτών πραγματοποιήθηκε   στις 6 Νοεμβρίου 2013 στο κατάστημα ΚΑΣΤΑΛΛΙΑ στο Μαρούσι, στην προσπάθεια διατήρησης των ήδη καλών σχέσεων των Βελλαϊτών ΄Εγινε φιλική συζήτηση και  αντηλλάγησαν απόψεις.  Η συνάντηση αυτή πραγματοποιήθηκε μετά τη διάλεξη που έδωσε ο Βελλαϊτης Καθηγητής Καρδιολογίας Στέφανος Φούσας στο Δημαρχείο Αμαρουσίου. Θέμα : Πώς θα αποφύγουμε το έμφραγμα του μυοκαρδίου. Μίλησαν ακόμη ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Πατούλης με θέμα την Οστεοπόρωση και ο Αρχιμανδρίτης π.Σαράντης. Ήταν ένα όμορφο απόγευμα, που ικανοποίησε όλους όσοι παρευρέθησαν.

ΒΕΛΛΑΪΤΙΚΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ

Βελλαϊτικο απόγευμα

Στην προσπάθεια διατήρησης των ήδη καλών σχέσεων των Βελλαϊτών πραγματοποιήθηκε  αντάμωμα στις 9 Δεκεμβρίου 2012 στην πλατεία  Αναλήψεως των Βριλησσίων .΄Εγινε φιλική συζήτηση και  αντηλλάγησαν απόψεις. Ήταν ένα όμορφο απόγευμα, που ικανοποίησε όλους όσοι παρευρέθησαν. Σκέψη και επιθυμία όλων ήταν το Βελλαϊτικο απόγευμα να επαναλαμβάνεται μια φορά το μήνα   .

Το επόμενο αντάμωμα θα πραγματοποιηθεί στις 23 Ιανουαρίου 2013 στις 7 ή ώρα στο Πάρκο ¨Μίκης Θεοδωράκης" -ΤΥΠΕΤ - Μπακογιάννη και Πλαταιών. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ομιλία του Βελλαϊτη καθηγητή Καρδιολογίας Στέφανου Φούσα, στο πλαίσιο του Ανοικτού Πανεπιστημίου του Δήμου Βριλησσίων και μετά ποτό σε κατάστημα της περιοχής. Σας περιμένουμε για να περάσουμε ένα όμορφο απόγευμα. 

Αναζήτηση στο Σάιτ

Κατοχυρωμένα δικαιώματα: Πανελ.Σύνδεσμος Αποφοίτων Ιεροδιδασκαλείου Βελλάς. Σχεδίαση: Ζουρελίδης Συμεών. Επιμέλεια : Οικονόμου Παύλος

Υλοποιήθηκε από Webnode