Ιεροδιδασκαλείου Βελλάς

Κυριακάτικο αντάμωμα - Πρόγραμμα

Κυριακάτικο αντάμωμα Βελλαϊτών- ώρα  11.ο0 ως 13.00 - για καφέ στην καφετέρια «ΖΕΝ» Λουΐζας Ριανκούρ και Λασκαρίδη 7 (50 μέτρα από τον σταθμό ΜΕΤΡΟ ΠΑΝΟΡΜΟΥ)   στις 17/9 - 22/10 - 19/11 - 21/1 - 18/2 - 18/3 -  20/5.  Στις συναντήσεις αυτές μπορούν να παρευρίσκονται απόφοιτοι της Βελλάς με τις συζύγους και τα παιδιά τους. Σκοπός αυτών των συναντήσεωνη  η επικοινωνία , η ανταλλαγή απόψεων και η περαιέρω σύσφιγξη των σχέσεων που συνδέουν όλους τους Βελλαϊτες.             

Κυριακάτικο αντάμωμα Ιανουαρίου 2018   

  • Το Κυριακάτικο αντάμωμα πραγματοποίησαν οι Βελλαϊτες την Κυριακή  21  Ιανουαρίου - ώρα  11.00 ως 13.00 - για καφέ στην καφετέρια «ΖΕΝ» Λουΐζας Ριανκούρ και Λασκαρίδη 7 (50 μέτρα από τον σταθμό ΜΕΤΡΟ ΠΑΝΟΡΜΟΥ).Σε ένα όμορφο περιβάλλον  και σε πολυ φιλικό κλίμα οι Βελλαϊτες απόλαυσαν το καφεδάκι τους με αναμνήσεις από τα βελλαϊτικα χρόνια.

Κυριακάτικο αντάμωμα Νοεμβρίου 2017

 
Πραγματοποιήθηκε σήμερα Κυριακή 19 Νοεμβρίου  το τρίτο κυριακάτικο αντάμωμα Βελλαϊτών- ώρα  11.00 ως 13.00 - για καφέ στην καφετέρια «ΖΕΝ» Λουΐζας Ριανκούρ και Λασκαρίδη 7 (50 μέτρα από τον σταθμό ΜΕΤΡΟ ΠΑΝΟΡΜΟΥ . Παραβρέθηκαν αρκετοί Βελλαϊτες.Επόμενο αντάμωμα στις 21 Ιανουαρίου  στον ίδιο χώρο και την ίδια ώρα.

Κυριακάτικο αντάμωμα Οκτωβρίου

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Κυριακή 22 Οκτωβρίου το δεύτερο κυριακάτικο αντάμωμα Βελλαϊτών- ώρα  11.00 ως 13.00 - για καφέ στην καφετέρια «ΖΕΝ» Λουΐζας Ριανκούρ και Λασκαρίδη 7 (50 μέτρα από τον σταθμό ΜΕΤΡΟ ΠΑΝΟΡΜΟΥ . Παραβρέθηκαν αρκετοί Βελλαϊτες. . Σκοπός αυτών των συναντήσεων είναι η  η επικοινωνία , η ανταλλαγή απόψεων και η περαιέρω σύσφιγξη των σχέσεων που συνδέουν όλους τους Βελλαϊτες. Στις συναντήσεις αυτές μπορούν να παρευρίσκονται απόφοιτοι της Βελλάς με τις συζύγους και τα παιδιά τους.Επόμενο αντάμωμα στις 19 Νοεμβρίου στον ίδιο χώρο και την ίδια ώρα.

Κυριακάτικο αντάμωμα Σεπτεμβρίου

 
Πραγματοποιήθηκε σήμερα Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου το πρώτο κυριακάτικο αντάμωμα Βελλαϊτών- ώρα  11.00 ως 13.00 - για καφέ στην καφετέρια «ΖΕΝ» Λουΐζας Ριανκούρ και Λασκαρίδη 7 (50 μέτρα από τον σταθμό ΜΕΤΡΟ ΠΑΝΟΡΜΟΥ . Παραβρέθηκαν αρκετοί Βελλαϊτες. Ελπίζουμε στο επόμενο αντάμωμα στις  22 Οκτωβρίου να είμαστε περισσότεροι. Στις συναντήσεις αυτές μπορείς να συναντήσεις συμμαθητές σου που έχειςπολλά χρόνιανα τους δεις,να ταξιδέψεις στο χρόνο και να θυμηθείς τα παλιά. Σκοπός αυτών των συναντήσεων είναι η  η επικοινωνία , η ανταλλαγή απόψεων και η περαιέρω σύσφιγξη των σχέσεων που συνδέουν όλους τους Βελλαϊτες. Στις συναντήσεις αυτές μπορούν να παρευρίσκονται απόφοιτοι της Βελλάς με τις συζύγους και τα παιδιά τους. Επόμενο αντάμωμα στις 22 Οκτωβρίου στον ίδιο χώρο και την ίδια ώρα.

Αναζήτηση στο Σάιτ

Κατοχυρωμένα δικαιώματα: Πανελ.Σύνδεσμος Αποφοίτων Ιεροδιδασκαλείου Βελλάς. Σχεδίαση: Ζουρελίδης Συμεών. Επιμέλεια : Οικονόμου Παύλος

Υλοποιήθηκε από Webnode